Wednesday, April 23, 2008

23 April

Point of no return!
Avtal med husleverantör tecknat.

I guess this is the best anniversary present I will get from Jonas (and the only one). We signed the papers for our first house today on our third wedding anniversary. Today C is turning 4 months too.

/L

2 comments:

helena och robert said...

Hej, Ska ni bygga hus!!??? COOLT och vad fint det ligger!
Vi har köpt köket på IKEA faktiskt! Luckorna heter Ädel och det är den vita luckan vi köpt. Vi ville inte köpa något dyrare kök i en lägenhet där vi inte ser oss boendes såå länge till. Är dock grymt nöjd med resultatet men det är en bit kvar på köket.
Vi köpte köket när det var erbjudande på vitvarorna så vi fick 20% på vitvarorna, så totalt för stommar, luckor, 2 kyl/frys, kombinerad mikro/fläkt, spishäll och ugn gick på dryga 50'. Sedan har det tillkommit mycket med alla andra grejer som kakel och verktyg och bänkskiva etc. Vi ska sätta oss och räkna ihop allt så vi ser vad totalen blir, men först när vi är klara, vi blev ju fördröjda iom badrumsrenoveringen..
Blir kul att följa hur det går med husbygget!!
kram
helena

Erik Arvidsson said...

Grattis! Ar det verkligen bara 3 ar? Kanns som det var lange sen ni stod i stadshuset och gab era loften. Tomten ser verkligen vacker ut och huset ser sjysst ut.